2012. december 25., kedd

Nyerő tőzsde kereskedési terv


Teremts egy nyerő kereskedési tervet!

A sikeres kereskedés sokban hasonlít az életre. Sokkal jobb esélyed van elérni amit akarsz, ha van hozzá terved. A terv szükséges ahhoz, hogy ez teljesen komplett legyen. Az egyszerűségnek is megvan a maga varázsa. Nézzük meg ezt a négy lépést, ami szükséges ahhoz, hogy pénzt keress, és sikeres legyél a tőzsdén!


1.    Találj  egy működő forrást, jó minőségű részvényekkel
2.    A módszer értelmezése, mikor lépj be a kereskedésbe
3.    A módszer  értelmezése, mikor lépj ki a kereskedésből
4.    Rendszer a pénz és a rizikó kezelésére

Lépés 1 # - Megtalálni a minőségi részvényeket

Itt akad el a legtöbb reménybeli kereskedő. Így bizony! Megragadnak, mielőtt egyáltalán elkezdenék. Szomorú, de érthető... Nagyon össze lehet zavarodni a megfelelő részvény utáni kutatásban. Mellyek a legjobb részvények? Tudnád most azonnal, hogyan kell elkezdeni? A legtöbben nem. Ezért jó, ha mi most ezt megmutatjuk.
Kereskedésünk elején világossá vált, hogy a "talál-és-hibáz" módszer a magas minőségű részvények megtalálására nem válik be. A jó minőséggel együtt szükségünk van arra, hogy a részvények adott tulajdonságokkal rendelkezzenek, hogy a legnagyobb esélyünk legyen a sikerre. Szerencsére tudunk egy módszert a részvények vizsgálatára, ami Bika és Medve piacokon is megállta a helyét. A neve: "strategydeskformula kereskedési szisztéma". Ez a rendszer kimutat 1-3-at a legjobb részvényekből, naponta.

Lépés 2 # - Mikor lépj be a kereskedésbe

Itt kezd igazán szórakoztató lenni. Megtanítunk, hogyan kell olvasni a készlet táblázatokat, hogy pontosan tudd időzíteni a piacra való belépést. Ezt a témát a "Középszintű Tőzsdei Technikai Elemzés" fedi le. Mivel a táblázatok olvasása fontos része a kereskedésnek, megírtuk hozzá a megfelelő információkat, hogy számítógép előtt tanulhass.

Lépés 3 # - Mikor lépj ki a kereskedésből

A kilépés az elsődleges útja annak, hogy megtanuld befejezni a kereskedést, a nagyobb profit érdekében. Ami az igazi profitot tudja nekünk hozni, a kilépés időzítése,az az a legmegfelelőbb kiszállási pont,ami realizálni tudja a nyereségünket.

Lépés 4 # - Pénz Kezelés

Egy éves befektetésre a megfelelő szabály a kereskedési munkánkhoz, tapasztalatunk a következő…
· Mennyi pénzt teszel a kereskedésbe
· Mennyi pénzt és mennyi időre teszed a kereskedésbe
· Változó kockázattal hány százalékos növekedést érhetsz el
· Mennyi kereskedést akarsz bizonyos idő alatt
· Sok más

Egyik kereskedő sem tökéletes minden egyes pillanatban. Minden kereskedőnek vannak veszteséges üzletei. A tény az, hogy egyetlen üzletember sem volt, aki mindig csak jó döntéseket hozott volna. Ez a valóság, és értelmetlen lenne tettetni, hogy nem így van.
Ha az első kereskedési szabály figyelmen kívül marad, mit gondolsz, mi lesz a valószínű eredmény?
Mi a helyzet ezzel a lehetőséggel? Néhány új kereskedő megtanul csodálatos módszereket és kitűnő utakat, hogy az 1-es, 2-es és 3-mas lépéseket kezelje, de nincsen terve a 4-es lépésre, a PÉNZ KEZELÉSÉRE.
Aztán 3-4 jó kereskedéssel is nagy összeget teremthet. Majd elveszíti 90 %-át a számlán lévő összegnek. Ez a kép a kezdő kereskedőt lehet, hogy elbátortalanítja egy pillanat alatt. És azt mondja, nem jó ez a terv! 
Meg kell tanulni a meghatározott százalék arányt, hogy mennyit vagyunk hajlandóak kockára tenni. A legnagyobb növekedés eléréséhez legjobb, ha alkalmazzuk az 5%-os szabályt. Ez azt jelenti, hogy portfoliónk hány százalékát vagyunk hajlandóak kockára tenni. A célunk, hogy a szabállyal az összes kereskedési összegünk maximum 5%-át, veszíthessük el.

1. Mennyit akarsz beletenni a kereskedésbe?
2. Mennyi veszteséget tudsz elfogadni?
3. Mennyi kereskedési nyereséget tervezel?

Mindig emlékezz, és használd a Pénz Kezelési Tervet!


A következőkben is megtárgyalunk fontos kérdéseket.

Legközelebb,

Tiéd a nagy kereskedés!