Magamról


Hogyan kereskedek részvénnyekkel, opciókkal

A Termékeim Megtanítanak, Hogyan Kereskedj Sikeresen A Tőzsdén.

Üdvözlöm, a nevem Czupkó Róbert. 2001 óta vagyok jelen      
a tőzsdei kereskedésben, részvényekkel és opciókkal
kereskedem. Tapasztalataimat 16 éve adom át a tanulni
vágyóknak. Hozzásegítem az Online Tőzsdei befektetőket,
hogy megvalósítsák pénzügyi álmaikat.

Célom, hogy az emberek a tapasztalataim alapján,
elérjék a Tőzsdei kereskedéssel a Pénzügyi Szabadságot.
Napi kereskedés                                                                          

Amikor elkezdtem a kereskedést, különböző vállalkozásaim voltak. A munkanapom 6.30-kor kezdődött és 17.00-kor ért véget. Tőzsdei kereskedéssel sem szeretném ez az időt kitölteni. Most számítógépen dolgozom, és naponta 20-30 percet töltök el kereskedéssel és elemzéssel. Van egy kidolgozott tervem ahhoz, hogy naponta ennyi idő elég legyen elemzésre és kereskedelemre. Csodálatos dolog felfedezni, hogy időről- időre kevesebbet kereskedek, ami mégis nagyobb nyereséghez vezet. Sokaknak meglepetést okoz, hogy kevesebbet kereskedek, nagyobb nyereséggel. Ez egy olyan megoldás, ahol kisebb az emberi hibázási lehetőség. Ez a bölcsesség azt jelenti, hogy valójában egyszerűsítek.
  
2001 óta ezt a tevékenységet tartom munkámnak és hobbimnak egyaránt. Szívesen töltöm szabadidőmet a családommal és más hobbival, kirándulással, sportolással… A tagok között nagyon sokféle ember előfordul. Nem fontos hol él Ön, mit csinált ezelőtt! A tőzsdei kereskedést megteheti bárhonnan!

Ön is kereskedhet!?

Kedves Barátom, rendelkezzen velem. A lehetőség adott, Ön elérheti a sikeres kereskedést, továbbá olyan dolgokat, melyekről még nem is álmodott! Rendelkezem a megfelelő eszközökkel, tapasztalatokkal, amelyeket megkaphat Ön is!
A választás az Öné!

Baráti üdvözlettel:Czupkó Róbert