2012. november 26., hétfő

Hatalmas nagy nyereséget a Tőzsdei Kereskedéssel


Te képes vagy megteremteni a hatalmas nagy nyereséget a Tőzsdei Kereskedéssel!

Az emberek azt mondják, hogy a tőzsde rizikós és veszélyes. A negatív visszajelzés túlzott lehet, amíg meg nem ismered a sikeres kereskedési stratégiát.

Mi a különbség a nyertes és a vesztes kereskedés között?

...A TERV

Sok befektető tőzsdei kereskedése rendszertelen. Készíts tervet, hogy a kereskedéseidben miként fogod alkalmazni. Nem lenne nagyszerű, ha megkapnál egy kiváló tervet egy nagyszerű tőzsdei kereskedésre, amelyet sikeres befektetők már alkalmaznak? Watch list-et, chart indikátorokat, amelyekkel sikereket érhetsz el, ahol megtanulhatnád a megfelelő belépési és kilépési pontokat?

Feladat #1  

"Neked első feladatod, hogy rátalálj arra az útra, ami legyőzi az érzelmeket"

Az érzelmeket kontrollálni az egyes számú kulcs a folyamatos és jó hozamok eléréséhez, ezért a pénz és rizikó menedzselése a legfontosabb, hogy érzelmeinket kontrollálni tudjuk. Azok a kereskedők, akiknek nincs pénz menedzsmentjük és kereskedési szisztémájuk, előbb-utóbb veszíteni fognak.


Félelem és kapzsiság

Ez az a két érzelem, amire nagyon oda kell figyelned. Amikor nyersz, nagyon jó a nyereség, nagy a profit és talán magával ragad a kapzsiság is. Ha nem nyersz és nincs nyereséges profit, akkor viszont elragadhat a félelem, hogy elveszíted a pénzedet. Ezért fontos az a folyamatos pénzteremtéshez, hogy legyen egy kereskedési szisztémád, amivel pénzt tudsz teremteni. Ezzel ki tudod iktatni a félelmet és kapzsiságot.

Hogyan tudod leküzdeni a félelmet és a kapzsiságot?

·     Első, hogy egy fejlett szűrési szisztémával kiválasszuk a Tőzsdei kereskedést és a tőzsdén szereplő vállalatokat, amit a legjobbnak látunk és befektethetjük a pénzünket.
·   Második egyszerű szabály, hogy a szűrésből kiválogatott lista, amit figyelnünk kell a legfontosabb.
·   A következő, ami nagyon fontos a technikai elemzés, a chart elemzése, a megfelelő belépésre.
·   Kontrollálni a pénz menedzsment szabályát mindegyik kereskedésben.
·    Újból, a technikai elemzés szabálya, a megfelelő kiszállás a kereskedésben.


Fordulópont             
Vásároltam 10 call opciót (a megtanult stratégiával) és 10 nap alatt az opció értéke háromszorosára nőtt! Befektettem 1000$-t, amivel realizáltam 3000$-t.

Valósítsuk meg a sok pénzt, ha a kereskedési szisztéma elkészült. Gondolataidban rosszkedvű vagy? Miért van ez? Mert a kereskedés indításánál egy a belső hang azt mondja, hogy: „Irány kereskedni most nyerő leszel, és sok pénzt fogsz keresni!” Ez a hang a kapzsiság. Még egy hang van, ami válaszolhat: „jobb, ha vigyázol, mert veszíteni fogsz és elveszíted a pénzedet”, ez az érzelmi hang a félelem. Ezek a hangok éjjel-nappal folyamatosan változnak, végül bosszantóak lehetnek, mert gyors, meggondolatlan eladásokat és vételeket eredményezhetnek. A sikeres kereskedés az érzelemmentesen szigorú szabályok szerint kell, hogy működjön, így ki lehet iktatni az érzelmeket.

Aztán jön a tapasztalás, megvalósítani a tervet, a profit megteremtése. Fedezd fel és ismerd meg a nyerő adás vételt, lassan de biztosan előre; úgy, hogy ez öröm és szórakozás legyen.

A következőkben kitárgyalunk több nagyon fontos szabályt.

Sikeres kereskedést!

Czupkó Róbert

http://www.tozsdebefektetes.hu/